Διάσημη εγκυμονούσα ηθοποιός απαθανατίζεται και η κοιλίτσα της είναι πια τεράστια

Διάσημη εγκυμονούσα ηθοποιός απαθανατίζεται και η κοιλίτσα της είναι πια τεράστια

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ.

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε κι επίσημα πως η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Οι φήμες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν λίγο μετά τον κρυφό της γάμο μέσα στην πρώτη καραντίνα του προηγούμενου έτους, με την εγκυμοσύνη της να επιβεβαιώνεται πια δημόσια τις πρώτες μέρες του 2021.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα παρέα με τον αγαπημένο της Dave McCary στις αρχές του 2021 και εκεί πια δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την εγκυμοσύνη της. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ πριν την πανδημία, η ηθοποιός θα ντυνόταν νυφούλα στις 14 Μαρτίου στο Los Angeles με τον κορονοϊό να χαλάει τα γαμήλια σχέδια.

Δεν ξέρουμε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ηθοποιός, όμως η κοιλίτσα της δείχνει να έχει φουσκώσει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είδαμε. Η 32χρονη είναι μια πολυάσχολη μέλλουσα μανούλα και αυτό το είδαμε μέσα από τις νέες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε την Παρασκευή.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν απαθανάτισε την ηθοποιό να κάνει κάποιες δουλειές σε μια γειτονιά του Los Angeles και η κοιλίτσα της ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη πια. Φορούσε γυαλιά ηλίου, μάσκα και μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα για την έξοδο της αυτή.

Η star του «La La Land» φαινόταν να τροφοδοτεί έναν μετρητή στάθμευσης και να μεταφέρει έναν πίνακα σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις, πιθανώς για το βρεφικό δωμάτιο. Παρά το γεγονός πως φορούσε μαύρο φόρεμα η κοιλίτσα της φαινόταν πολύ έντονα, κάτι που σημαίνει πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Και μπορεί να μην ξέρουμε το φύλο του μωρού της αλλά αν υποθέσουμε πως αυτός ο πίνακας είναι όντως για το παιδικό δωμάτιο, τότε ίσως να περιμένει κοριτσάκι. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, θα μάθουμε όμως σύντομα.


https://www.instagram.com/p/CLgC4-5HOhv

Δες τη παρακάτω.