Η παίκτρια του GNTM ξεσπά: «Όχι δεν είμαι έγκυος»

Η παίκτρια του GNTM ξεσπά: «Όχι δεν είμαι έγκυος»

Και ανεβάζει το πιο αληθινό της post.

Οι εγκυμοσύνες στην ελληνική και στην ξένη showbiz έχουν γίνει «trend» και το 2021 και ήδη ξέρουμε αρκετές celebrities που θα γίνουν ή έχουν ήδη γίνει μανούλες μέσα στη νέα χρονιά. Κάπως έτσι λοιπόν και για την πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν φήμες που τη θέλουν έγκυο.

Η ξανθιά παίκτρια του Greece’s Next Top Model που αποχώρησε οικειοθελώς δυσαρεστώντας τους fans που είχε ήδη αποκτήσει, αλλά και την κριτική επιτροπή, μετά την έξοδο της ακολούθησε το όνειρό της να γίνει μοντέλο και οι φωτογραφίσεις και οι δουλειές που έκανε δεν ήταν λίγες.

Η 24χρονη πρώην παίκτρια είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM έγινε ακόμη πιο γνωστή και περιζήτητη σε αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της. Εντυπωσίασε κριτές και κοινό από τις οντισιόν ακόμη, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που την παρομοίασαν με τη Scarlett Johansson της Ελλάδας.

Στα story και τις φωτό που ανέβαζε τελευταία στο προφίλ της βλέπαμε πως υπήρχε μια εμφανής διαφορά στο σώμα της και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς. Και δεν ήταν κάτι που μας «ενόχλησε» ούτε και μας έβαλε σε υποψίες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν όμως και να ρωτήσουν την πρώην παίκτρια αν είναι έγκυος.

Φυσικά όσο εκείνη δεν απαντούσε, τόσο οι φήμες αναζωπυρώνονταν. Μέχρι που ο «κόμπος έφτασε στο χτένι». Η πρώην παίκτρια πριν από μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της, ξεσπώντας και διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες τις εγκυμοσύνης.

Και πώς το έκανε αυτό; Ανεβάζοντας ένα κολάζ φωτογραφιών της με το πριν και το μετά της καραντίνας. Το πιο αληθινό και ειλικρινές post με ένα σώμα υγιές και υπέροχο. Με διαφορετικό τρόπο θα το χαρακτηρίζαμε τον ορισμό του #selflove.



Δες στη gallery παρακάτω ποια είναι η παίκτρια και τι έγραψε στο post που έκανε.