Πρώην παίκτρια του GNTM είναι έγκυος στο 2ο παιδί της και το αποκάλυψε έτσι

Πρώην παίκτρια του GNTM είναι έγκυος στο 2ο παιδί της και το αποκάλυψε έτσι

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μπορεί να ξεκινήσαμε να βλέπουμε φανατικά Greece’s Next Top Model το 2018, όμως η προβολή του είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα (8 για την ακρίβεια) μέσα από την συχνότητα του Αnt1. Κι εκεί είχαμε παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, είχαμε όμως εντελώς διαφορετική κριτική επιτροπή.

Και τώρα θα αναρωτηθείς γιατί σου κάνουμε τον πρόλογο αυτό. Μα φυσικά για να σου εξηγήσουμε πως το GNTM το αγαπούσαμε προτού επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR και γίνει η βραδινή ένοχη απόλαυσή μας.

Κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η τρίτη σεζόν της νέας βερσιόν του GNTM με τον Ηρακλή Τσουζίνοβ να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Κι όσο εμείς προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για το επόμενο (γιατί ήδη μας έχει λείψει) μια πρώην παίκτρια του reality μοντέλων ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά.

Η μελαχρινή καλλονή άφησε να εννοηθεί πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά, όταν ανέβασε φωτογραφία της την παραμονή της πρωτοχρονιάς μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της, με εκείνη να έχει το χέρι της στην κοιλίτσα της. Λίγο μετά είδαμε και το hastag #pregnant, και ποια δεν υπήρχε καμία αμφιβολία.

«Η οικογένεια Σκοτιδα σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά! Το 2021 να είναι υπέροχο ,με υγεία και πολλά χαμόγελα!», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στην εγκυμοσύνη της. Τρεις ημέρες αργότερα ανέβασε μια δική της φωτό στην οποία στεκόταν σε στάση προφίλ και δείχνοντας μας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της έγραψε: «Loukoumaki No2. Superexcited yet or not?».

Τώρα είναι στην 22η εβδομάδα της κύησης της και οι φωτό που έχει ανεβάσει στο Instagram account της είναι όλες υπέροχες.

Δες στη gallery παρακάτω για ποια παίκτρια μιλάμε.