Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και είναι υπέροχη

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και είναι υπέροχη

Η πιο όμορφη και ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας παρουσίες στην ελληνική showbiz, και μία από τις Ελληνίδες celebrities που θα γίνει μανούλα μέσα στο 2021. Την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της έκανε κάπου στα μέσα Ιανουαρίου, ποστάροντας μια φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία κρατούσε αγκαλιά τον γιο της και σχηματίζοντας με τα δάχτυλά της τον αριθμό δύο.

«Η ευτυχία και η κοιλίτσα μου δεν κρύβονται πια», είχε γράψει στο caption της φωτογραφίας της, με το post να συγκεντρώνει πάνω από 140 χιλιάδες likes. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για το φύλο του μωρού της, αλλά και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ.

Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;», ανέφερε τότε η ηθοποιός.

Από τότε την είδαμε να έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ της, σήμερα όμως ανέβασε αυτές που μας ενθουσίασαν περισσότερο. Δύο φωτογραφίες στα χιόνια και με την ηθοποιό να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Me and my monkey», έγραψε στο caption και τα likes έπεσαν βροχή.

Η ηθοποιός διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.