Καυγάς Τριαντάφυλλου με Σαλαγκούδη: Η Ανθή κατάφερε να γίνει viral στο Twitter

Καυγάς Τριαντάφυλλου με Σαλαγκούδη: Η Ανθή κατάφερε να γίνει viral στο Twitter

Έξαλλη η κόκκινη ομάδα κατά της Ανθής Σαλαγκούδη.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. Πέντε νέοι παίκτες μπήκαν στο φετινό Survivor χθες το βράδυ (21/2/2021) και έγινε αυτό που όλοι περίμεναν: το battle of the couples.

Βλέπεις, όπως είχαμε ήδη μάθει, η Μαριάλενα Ρουμελιώτη είδε τον πρώην της Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο παιχνίδι, με τον οποίο είχαν μάλιστα κάνει παρέα την αίτηση για το ριάλιτι επιβίωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και όχι μόνο.

Ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι αλλά μαζί του μπήκε και η νυν αγαπημένη του, Χριστίνα Κεφαλά και εννοείται πως το τρίγωνο αυτό απασχόλησε το Twitter. Κι ενώ περιμέναμε το ερωτικό τρίγωνο και οι νέοι παίκτες να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού, η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε για μια ακόμα βραδιά να γίνει trend του Survivor στο Twitter.

Bλέπεις, η παραμονή της Ανθής έναντι του Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε αρχικά τον Τριαντάφυλλο να ξεσπάσει εναντίον της, κατηγορώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τον μπαμπά της παίκτριας πως την στηρίζει με ψήφους για να παραμείνει.



Λίγο αργότερα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, έκαναν ένα άτυπο δικαστήριο για τη Σαλαγκούδη.

«Ένα από τα τέσσερα άτομα που θα φτάσουν στον τελικό, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, τους έχει πετσοκόψει όλους», είπε με ένταση ο Τριαντάφυλλος.



Μετά τον καυγά Ντάφι – Ανθής, ήρθε το αγώνισμα ποδοσφαίρου, όπου ούτε εκεί κατάφερε να διαπρέψει η Ανθή, αφήνοντας την κόκκινη ομάδα χωρίς φαγητό για μια ακόμα φορά.

Ε, μετά και από αυτήν την αποτυχία των Κοκκίνων, ήρθε η ώρα του Γιώργου Ασημακόπουλου να ξεσπάσει κατά της Σαλαγκούδη, τονίζοντας με ένταση πως η Ανθή δεν κάνει για το Survivor.

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος κρατάει την Ανθή, αγωνιστικά δεν είναι καλή, στην καλύβα δεν βοηθάει, έχω τρελαθεί, χάνουμε σημαντικούς παίκτες εξαιτίας της Ανθής, με στεναχωρεί και με προβληματίζει, τι βλέπει ο κόσμος και κρατάει την Ανθή, είναι καλό κορίτσι αλλά για το Survivor ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ», είπε ο Ασημακόπουλος που τόνισε πως στο τέλος θα μείνουν μόνο τα κόκκαλά τους!



Δες τα tweets, που έκαναν trend το hastag #ανθη στο Twitter παρακάτω.