Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο-Το προσβλητικό σχόλιο για την ηλικία της (photos)

Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο-Το προσβλητικό σχόλιο για την ηλικία της (photos)

Kαι η πληρωμένη απάντηση της star!

Την αγαπάμε γιατί είναι star, αυθεντική, έχει ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ελληνικά τραγούδια και μας θυμίζει τα νιάτα μας. Αναφερόμαστε στην Άννα Βίσση, η οποία στην εκπνοή του 2020, έκανε την έκπληξη και τραγούδησε επί σκηνής με την αιώνια «αντίπαλο» Δέσποινα Βανδή, δημιουργώντας έναν πανικό!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια το διάστημα αυτό ξεκουράζεται, μιας και οι επαγγελματίες του κλάδου της δεν έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν λόγω της πανδημίας, και μας ενημερώνει για τις κινήσεις της μέσα από το Instagram.

Το τελευταίο της post, είναι από την μέρα όπου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου-δεν χρειάζεται να διευκρινίσουμε ποιο ακριβώς εμβόλιο- από την οποία ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Vaccine day. Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου ...που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν. Ελπίζω τα “θέματά”μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξανά χαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας»!

Και ενώ τα σχόλια από διάσημους και μη φίλους της τραγουδίστριας ήταν ενθαρρυντικά και φυσικά γεμάτα ευχές, βρέθηκε και κάποιος αποφασισμένος να την… πετάξει την κακία. Βέβαια τα έβαλε με λάθος άνθρωπο μιας και η Άννα Βίσση είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν μασάει τα λόγια της.

Δες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: