Survivor: Οι κοινές φωτογραφίες της Μαριαλένας και του Σάκη (photos)

Survivor:  Οι κοινές φωτογραφίες της Μαριαλένας και του Σάκη (photos)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν εκεί στον Άγιο Δομίνικο. 

Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, έγιναν μάρτυρες ενός αρκετά άβολου σκηνικού, ακόμα και για τα δεδομένα του reality επιβίωσης, όπου οι συνθήκες είναι αντίξοες.

Οι τρεις νέες προσθήκες στην ομάδα των «Μπλε» δύο αγόρια και ένα κορίτσι, έκρυβαν μία έκπληξη, καθώς το ένα από τα δύο αγόρια, είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης.

Το σοκ της παίκτριας ήταν φυσικά μεγάλο, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια από τους συμπαίκτες της. Όπως η ίδια διευκρίνισε, ήταν μαζί δύο χρόνια, συζούσαν και ο χωρισμός τους, ο οποίος συνέβη πριν 5 μόλις μήνες, δεν ήταν καθόλου φιλικός.

Ο Σάκης προσπάθησε να πλησιάσει τη Μαριαλένα αλλά το σοκ της ήταν μεγάλο. Για να γίνει ακόμα πιο άβολη η κατάσταση, μαζί με τον Σάκη μπήκε και η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία συνδέθηκε μαζί του αμέσως μετά τον χωρισμό του από τη Μαριαλένα!

Πάντως όπως διευκρίνισαν Σάκης και Χριστίνα, αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί. Εμείς πάντως, ψάξαμε στο προφίλ του νεαρού επιχειρηματία, και ανακαλύψαμε ότι δεν έχει σβήσει κάποιες φωτογραφίες με την πρώην αγαπημένη του. Μάλιστα η τελευταία τους κοινή εμφάνιση στο Instagram, έγινε πριν 62 εβδομάδες.

Δες την παρακάτω gallery: