Το βιβλίο που έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί του στο κελί που κρατείται

Το βιβλίο που έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί του στο κελί που κρατείται

Τι κάνει στο κελί του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεθύνση Αττικής. Το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο βιασμός ανηλίκων κατά συρροή. Υπάρχουν δύο μηνύσεις που καίνε τον σκηνοθέτη, ο οποίος συνελήφθη για οκτώ διαφορετικούς λόγους.

Το ένταλμα ανέφερε πως είχε συστηματική προσέγγιση στα θύματα, καλλιεργούσε κλίμα εμπιστοσύνης στους ανηλίκους, εκμεταλλεύθηκε την επαγγελματική του ιδιότητα, ασκούσε βία και έκανε πράξεις για να αναισθητοποιήσει τα θύματά του, έχει εμμονή και εγκληματική ροπή για πολλά χρόνια και έχει ροπή για να σχεδιάσει νέα αντίστοιχα αδικήματα σε βάρος ανήλικων θυμάτων, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Πρω1νό του ΑΝΤ1.



Από τη μεριά του ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί έχουν πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και το κίνητό του.

Ο Λιγνάδης έχει ήδη κάνει τρία τηλεφωνήματα από το καρτοκινητό που υπάρχει στη Αστυνομική Διεύθυνση.



Ο Λιγνάδης, πριν τη σύλληψή του, διέμενε σε σπίτι φίλου του στο Αιγάλεω και παραδόθηκε ο ίδιος στη ΓΑΔΑ. Μαζί του, ο σκηνοθέτης έχει και ένα βιβλίο. Πρόκειται για το μυθιστόρημα ο Μάγος Τζων Φώουλς με μια ξεχωριστή πλοκή.

Διάβασε τη σύνοψη του βιβλίου που ίσως μαρτυρά κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του Λιγνάδη παρακάτω.