Master Chef: Η εμμονή του twitter και οι ατάκες που... κούφαναν τους κριτές

Master Chef: Η εμμονή του twitter και οι ατάκες που... κούφαναν τους κριτές

Τι σημαίνει… τεταρτημόριο;

Οι δύο ομάδες πια έχουν χωριστεί σε μπλε και κόκκινους και πρέπει να σου πούμε πως το φετινό Master Chef δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο. Εν τω μεταξύ να ξέρεις πως ο Νίκος ακόμη δεν έχει κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας. Οι ίντριγκες και οι τσακωμοί μεταξύ παικτών ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας κοινή τους συνάντηση στο σπίτι και σήμερα ο πόλεμος δείχνει να… συνεχίζεται!

Η σημερινή δοκιμασία θέλει τους παίκτες και των δύο ομάδων να ανταγωνίζονται στο Mystery Box. Τι κρύβουν τα κουτιά αυτά; Σε τεταρτημόρια χωρισμένο, ζωικές πρωτεΐνες, λαχανικά, μπαχαρικά μυρωδικά και γαλακτοκομικά. Οι παίκτες θα πρέπει να διαλέξουν δύο υλικά από κάθε τεταρτημόριο του Mystery Box και σε 60’ πρέπει να φτιάξουν το καλύτερο πιάτο. Δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα φτάσουν στα καλύτερα πιάτα και μόνο ένας θα κερδίσει το πλεονέκτημα για το επόμενο τεστ δημιουργικότητας.



Σήμερα να ξέρεις πάντως πως τo πρώτο Mystery Box έφερε εντάσεις και στην αντίληψή μας έπεσε ένα ερωτικό… τρίγωνο, το οποίο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο θα επιστρέψουμε μόλις ανακαλύψουμε περισσότερα.

Λοιπόν, όσον αφορά τις ατάκες «φωτιά» των παικτών και την…. εμμονή του Twitter με έναν συγκεκριμένο παίκτη; Ο Ιωάννης φαίνεται πως… προκαλεί και με το παραπάνω, τόσο τους αντιπάλους του, όσο και τους τηλεθεατές. Οι χρήστες του Twitter «έσταξαν» και πάλι μέλι για εκείνον και τα σχόλιά τους είναι ξεκαρδίστηκα. Οι κριτές τέλος να σου πούμε πως έμειναν άφωνοι μετά από μια ατάκα του Διονύση, ο οποίος τη λέξη έπακρον την έφερε στα δικά του μέτρα και επίσης, στην αρχή της δοκιμασίας όπου παρουσίαζαν το περιεχόμενο του Mystery Box φαίνεται πως μια άγνωστη λέξη έφερε τη σύγχυση στο πλατό. Ποια ήταν η λέξη; Τεταρτημόριο! Λοιπόν, εσύ έχεις ξανακούσει αυτήν τη λέξη;

Δες τα σχόλια του Twitter στη gallery.