Άγριες Μέλισσες: Το ρεσιτάλ του Κωνσταντή συνεχίστηκε & το Twitter ήταν παρόν

Άγριες Μέλισσες: Το ρεσιτάλ του Κωνσταντή συνεχίστηκε & το Twitter ήταν παρόν

Κωνσταντής for the win.

Έπειτα από μία αποχή τριών ημερών οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν και μας βρήκαν εκεί ακριβώς που μας άφησαν. Σε έναν Κωνσταντή να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, και σε ένα Twitter να μη σταματά δευτερόλεπτο να σχολιάζει τις ατάκες του υπέροχου κατά τα άλλα, Γιάννη Κουκουράκη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης που μας πέρασε είδαμε τη συνέχεια ενός καυγά μεταξύ Κωνσταντή και Νικηφόρου, αλλά και τον Κωνσταντή να δίνει οσκαρική ερμηνεία έχοντας μεθύσει. Αποκάλυψε στο καφενείο τον έρωτά του για τη Δρόσω, ενώ λίγο αργότερα τον είδαμε να μαρτυρά στην Ελένη και τον Λάμπρο για τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη, στην οποία από πίσω εν τέλει κρυβόταν ο Δούκας.

Το Twitter έχει πάθει έρωτα με τον Γιάννη Κουκουράκη και όχι άδικα αν μας ρωτάς και σε κάθε επεισόδιο η πλειοψηφία των tweets έχουν το όνομά του. Εχθές το επεισόδιο ξεκίνησε με τον μεθυσμένο ακόμη Κωνσταντή στο σπίτι της Ελένης και της Δρόσως να προσπαθεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τη συμφωνία και αν ο Νικηφόρος τα γνώριζε όλα αυτά.

Και μπορεί να τον έδιωξαν, όμως την επόμενη μέρα επέστρεψε για να ζητήσει συγνώμη στη Δρόσω για τη συμπεριφορά του. Και κάπου εκεί «λιώσαμε», γιατί είχε πάρει το πιο γλυκό και θλιμμένο του βλέμμα και η «σκληρή» Δρόσω τον έδιωχνε από το σπίτι.

Το twitter φυσικά δήλωσε το παρόν για ακόμη ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντή και δεν σταμάτησε να σχολιάζει. Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα και πιο αστεία και σου τα έχουμε συγκεντρώσει στη gallery που ακολουθεί.

Στο μεταξύ μήπως θα μπορούσαμε να δούμε ένα επεισόδιο μόνο Κωνσταντής;