Katy Perry: 6 μήνες μετά τη γέννα εμφανίζεται με μαγιό και ενθουσιάζει τα πλήθη

Katy Perry: 6 μήνες μετά τη γέννα εμφανίζεται με μαγιό και ενθουσιάζει τα πλήθη

Επιτέλους είδαμε και κάτι φυσιολογικό!

Είναι μία από τις πιο συμπαθείς stars, μιας και έχει τη φήμη του καλού κοριτσιού! Το οποίο βέβαια «έμπλεξε» με το άτακτο αγόρι και ενώ στην αρχή αρκετοί είχαν δώσει ημερομηνία λήξης στη σχέση τους, αυτοί μας διέψευσαν όλους.

Αναφερόμαστε στους Katy Perry και Orlando Bloom οι οποίοι από τον Αύγουστο και μετά, έχουν ακόμη έναν λόγο για να είναι ευτυχισμένοι: Απέκτησαν την μονάκριβή τους κόρη Daisy Dove.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς βιώνει τη μητρότητα, πάντα μέσα από τη δική της προσωπική χιουμοριστική ματιά. Μάλιστα, είναι από τις stars, που δεν αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και απολαμβάνει το σώμα της όπως ακριβώς είναι!

Mάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Χαβάη με τον αγαπημένο της για διακοπές οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν το διάσημο ζεύγος.

Η Katy λοιπόν με ένα υπέροχο μωβ ολόσωμο μαγιό, μας δείχνει τις καμπύλες της και σκορπά κύματα ενθουσιασμού στις γυναίκες όλου του κόσμου. Επιτέλους μία star, που δεν έσπευσε να κάνει δίαιτα την αμέσως επόμενη μέρα από τον τοκετό.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες αλλά και την gallery που ακολουθεί:


https://www.instagram.com/p/CLoCxyFFMO8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading