MasterChef: Το… ερωτικό τρίγωνο του παιχνιδιού και η απίστευτη κόντρα

MasterChef: Το… ερωτικό τρίγωνο του παιχνιδιού και η απίστευτη κόντρα

«Σφάζονται» για τα μάτια μίας παίκτριας!

Eίτε μας αρέσει είτε όχι, το reality «πουλάει» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχτούμε. Δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που θεωρούν ότι ήδη από πέρυσι το MasterChef επικεντρώθηκε περισσότερο στις σχέσεις των παικτών και τις εντάσεις τους, παρά στο μαγειρικό κομμάτι. Κάτι που ίσως συμβαίνει και φέτος.

Μπορεί λοιπόν να διανύουμε μόλις τη δεύτερη εβδομάδα στο σπίτι, αλλά ήδη οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες είναι ολοφάνερες. Μάλιστα χθες γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου σκηνικού ανάμεσα στον Ιωάννη (ο οποίος είναι αρκετά εριστικός) και τον Στέφανο!

Χθες λοιπόν, νικητής του test δημιουργικότητας, ήταν ο Ιωάννης ο οποίος ανάμεσα σε άλλα πλεονεκτήματα, είχε και το δικαίωμα να απαγορεύσει σε έναν από τους παίκτες να μπει στο pantry ώστε να διαλέξει υλικά για το πιάτο του. Ο παίκτης αυτός ήταν ο Στέφανος και κάπως έτσι ξεκίνησε η ένταση ανάμεσά τους.

Αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι η κόντρα τους είναι καθαρά μαγειρική αλλά η Μαρίνα, είπε κάποια πράγματα τα οποία μας έπεισαν πια ότι οι δύο παίκτες τσακώνονται για τα μάτια… μίας παίκτριας!

Δες το παρακάτω video αλλά και την gallery για να σου λυθούν οι απορίες: