Survivor: «Θα είχες φύγει τώρα, μετάνιωσα που ψήφησα τον Περικλή»

Survivor: «Θα είχες φύγει τώρα, μετάνιωσα που ψήφησα τον Περικλή»

Η κατάσταση έχει πραγματικά… ξεφύγει!

Ακόμη κι αν το παιχνίδι επιβίωσης είναι σε αρχικά στάδια, ο κάθε παίκτης, πλην ελαχίστων, σκέφτεται το δικό του συμφέρον. Από τη μια αυτό είναι κάτι λογικό ωστόσο οι ίντριγκες και τα… λόγια πίσω από τις πλάτες συμπαικτών είναι κάτι που εξοργίζει τόσο του παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές.

Στο χθεσινό επεισόδιο ειπώθηκαν τα λόγια του Κώστα από την κόκκινη ομάδα ενάντια του Τριαντάφυλλου. Φυσικά τίποτα από όσα είπε δεν τα ήξερε ο Τριαντάφυλλος μέχρι να του τα πει ο Κόρο. Καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό η ομάδα έχει σταθεί απέναντι από ένα μέλος της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα. Εν τω μεταξύ στον αέρα πλανάται και μια δεύτερη «φωτιά» που ακούει στο όνομα της Σοφίας αφού και εκείνη με τον τρόπο της έχει διχάσει την ομάδα της.



«Είχαν πει πολλά ψέματα πολλά άτομα που αργά ή γρήγορα θα μαθαίναμε.» Έτσι ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο με τον Κόρο να μιλά για κάποιον συμπαίκτη του και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

Η Σοφία πάντως υποστήριξε πως όντως υπάρχει γραμμή στη ψηφοφορία, αφού από την αρχή ψηφίζονται Ανθή και Περικλή, ο οποίος και αποχώρησε. «Ξεντρόπιασε την ομάδα με το δικό της τρόπο» είπε η Καρολίνα για τη Σοφία και τη συμπεριφορά της στο χθεσινό συμβούλιο. Λοιπόν, μετά από όλα αυτά είμαστε σίγουρες πια πως αυτή η ομάδα περνά κρίση!



Για να επιστρέψουμε όμως στο φλέγον ζήτημα της ημέρας, Τριαντάφυλλος και Κώστας είναι στα μαχαίρια και μην ξεχνάς πως εχθές εκτέθηκαν μπροστά στους αντιπάλους τους ανεπανόρθωτα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.