Η έκκληση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα στοιχεία κατά Λιγνάδη

Η έκκληση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα στοιχεία κατά Λιγνάδη

Τι ζητάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μόλις προχθές, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μία από τις ηθοποιούς που βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών ζητώντας την παραίτηση της Υπουργού Μενδώνη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη στην κάμερα από την εκπομπή «Το Πρωινό» κάνοντας συγκλονιστικές δηλώσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τονίζοντας:

«Γνώριζα πάνω από 20 χρόνια… Αλλά πώς μπορείς να μιλήσεις όταν κάτι δεν έχει συμβεί σε σένα τον ίδιο;»

Και δεν σταμάτησε εκεί η Πηνελόπη. Στον λογαριασμό της στο Instagram και μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, η Αναστασοπούλου έκανε έκκληση στον κόσμο με τρία διαφορετικά stories.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο δικηγόρος του Λιγνάδη βρήκε λέει τη δικογραφία, τηλεγράφημα. Είναι φήμες οι μάρτυρες και τα στοιχεία λέει. Υποσχέθηκε στον πατέρα του να μην υπερασπιστεί ποτέ παιδεραστή, λέει. Πάνε να καλύψουν τα τέρατα και να αποπροσανατολίσουν… Έκκληση σε όποιον έχει βλάψει και σε όποιον έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει τώρα. Δε διανοούμαι άλλη τροπή από την αυτονόητη. Είμαι μαζί σας. Μη φοβάστε πια».
Δες παρακάτω τα stories της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: