Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω χώρισε τον Κωνσταντή και το Twitter δεν άντεξε τέτοια πίκρα

Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω χώρισε τον Κωνσταντή και το Twitter δεν άντεξε τέτοια πίκρα

Ράγισε η καρδιά μας με το βλέμμα του Κωνσταντή.

Ακόμη ένα επεισόδιο Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ και τα σοκ που πάθαμε ήταν πολλά και απανωτά. Ο Κωνσταντής δηλώνει τόσο ερωτευμένος με τη Δρόσω που αποφάσισε να την πάρει να φύγουν από το Διαφάνι από τη Λάρισα, από την Ελλάδα γενικότερα, προκειμένου να μπορούν να ζήσουν όμορφα και ωραία τον έρωτά τους, χωρίς εμπόδια και χωρίς να τους κατακρίνουν.

Δυστυχώς όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Την ίδια στιγμή που ο Κωνσταντής έκανε τα σχέδια του, η Δρόσω στο σπίτι της αποφάσιζε πως δεν θα τον ξαναδεί και θα σταματήσει να είναι μαζί του, καθώς περισσότερο αυτή τη στιγμή προέχει ο μικρός Σέργιος για εκείνη, παρά ο έρωτάς της για τον Κωνσταντή.

Και έτσι έγινε. Ο Κωνσταντής πήγε να βρει τη Δρόσω, της είπε πως έχει κάποια χρήματα στην άκρη και της ζήτησε να φύγουν μακριά. Όμως η μικρή Σταμίρη πέταξε τη βόμβα της, και παρά το γεγονός πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, προτιμάει να μείνει με τον γιο της και να μην τον εγκαταλείψει ξανά. Και κάπου εκεί κρύος ιδρώτας λούζει τον Κωνσταντή, αλλά και εμάς που δεν περιμέναμε με τίποτα το «χ» αυτό που του έριξε έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Δρόσω πέταξε τη βόμβα της και κλείστηκε στο δωμάτιό της και εκεί ο Κωνσταντής μας ράγισε την καρδούλα. Ο προηγούμενος Κωνσταντής απλά θα έφευγε νευριασμένος και με πληγωμένο εγωισμό, ο τωρινός όμως περίμενε καρτερικά τη Δρόσω να του ανοίξει την πόρτα, την παρακαλούσε, και μόνο στα πόδια της δεν έπεσε για να του δώσει μια ευκαρία.

Το Twitter φυσικά δεν άφησε τα δεδομένα αυτά χωρίς να τα σχολιάσει και να τα επεξεργαστεί και για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο λατρεύει τον Γιάννη Κουκουράκη (και τον χαρακτήρα που υποδύεται). Στη gallery παρακάτω θα δεις όσα ξεχωρίσαμε για τη δική τους σκηνή, θα δεις όμως και κάποια από τη σκηνή και τον διάλογο Ασημίνας-Δούκα, σχετικά με την «ανατροφή» των παιδιών του.