Khloe Kardashian: Οι νέες της φωτό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για έναν λόγο

Khloe Kardashian: Οι νέες της φωτό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για έναν λόγο

Και όχι δεν είναι θέμα photoshop.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αν υπάρχει κάτι που μας απασχόλησε ιδιαίτερα, αυτό ήταν το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της Khloe Kardashian. Απάντηση μπορεί να μην πήραμε από την ίδια για το αν είναι δαχτυλίδι αρραβώνων ή όχι, όμως το μυστήριο γύρω από αυτό το κόσμημα εξακολουθεί να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Και όσο περιμένουμε να λύσουμε το μυστήριο από το ένα «μέτωπο», έρχονται κάποιες φωτογραφίες της Khloe Kardashian, οι οποίες αφενός μας ξαφνιάζουν, αφετέρου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για έναν και μόνο λόγο. Η reality star φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια της Good American, την οποία και δημιουργεί η ίδια, και οι φωτογραφίες της ήταν αρκετά περίεργες.

Η Khloe Kardashian σχολίασε μάλιστα πως οι φωτογραφίες αυτές δεν είχαν υποστεί κανένα απολύτως photoshop και ήταν απολύτως αληθινές. Ωστόσο κάποιοι καλοθελητές έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή της στις λήψεις και να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπήρχε τίποτα. Η star αφού γέλασε με την καρδιά της και διασκέδασε με τα σχόλια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε με τις φωτογραφίες μέσω του Twitter της, κι ελπίζουμε πως το θέμα δεν θα σχολιαστεί περισσότερο.

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως οι φωτογραφίες είναι πράγματι αστείες αν τις δεις καλά.