H ξεκαρδιστική είδηση της ημέρας: Κανείς δεν περίμενε αυτή την κίνηση του Kanye μετά τον χωρισμό

H ξεκαρδιστική είδηση της ημέρας: Κανείς δεν περίμενε αυτή την κίνηση του Kanye μετά τον χωρισμό

Μάλλον τον έχει πειράξει πολύ το διαζύγιο!

Ως γνωστόν, η Kim Kardashian λίγες μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, γεγονός που δεν εξέπληξε και κανέναν μιας και όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει στον γάμο της με τον Kanye West. Πώς είχαν αιφνιδιάσει οι Brangelina το 2016; Ε καμία σχέση!

Που λέτε, το διάσημο ζευγάρι αποτελεί και επίσημα παρελθόν, η Kim είναι πολύ καλά και μάλιστα λίγες ώρες πριν πραγματοποίησε και την πρώτη της έξοδο μετά την ανακοίνωση της είδησης, φορώντας κάτι εφαρμοστό, όσο κι αν δεν το πιστεύεις!

Από την άλλη ο Kanye δεν θα λέγαμε ότι πετάει στα σύννεφα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα γίνει το θαύμα και η Kim θα αλλάξει γνώμη. Ωστόσο η Kim παρέμεινε στην άποψή της, παρόλο που έχει επανειλημμένως τονίσει ότι τα παιδιά της θα έχουν συχνή και άμεση επαφή με τον πατέρα τους.

Η ψυχολογία λοιπόν του star της μουσικής δεν είναι και η καλύτερη, ενώ δήλωσε σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι δεν θέλει πλέον τίποτα να τον συνδέει με την Kim και το παρελθόν. Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες προέβη σε μία… αλλόκοτη πράξη λίγες μέρες πριν.

Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω: