Survivor 4: Θυμάσαι πού έχεις δει ξανά τη Νικολέτα της κόκκινης ομάδας;

Survivor 4: Θυμάσαι πού έχεις δει ξανά τη Νικολέτα της κόκκινης ομάδας;

Και όμως κάτι σου θυμίζει.

Την Κυριακή που μας πέρασε το Survivor μας χάρισε ακόμη ένα δυνατό και πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο. Πέντε νέα άτομα μπήκαν στο reality επιβίωσης, με τα δύο από αυτά να είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τη νυν σύντροφό του για τη μπλε ομάδα και ένας ακόμη παίκτης, και ο Παύλος Γαλακτερός με τη Νικολέτα Μαυρίδη για την κόκκινη ομάδα.

Και οκ, τον γιο του Νάσου Γαλακτερού όλοι τον γνωρίζουμε ή έστω όλοι καταλάβαμε ποιος είναι. Η Νικολέτα όμως κάτι σου θύμισε και είμαστε σίγουρες γι’ αυτό. Την κοιτάζεις ξανά και ξανά από την Κυριακή και σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς. Δεν θέλεις να το ψάξεις στο διαδίκτυο, θέλεις να βρεις μόνη σου ποια είναι και που την έχεις δει ξανά, όμως μάταια.

Να λοιπόν γιατί είμαστε εδώ εμείς. Για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να σου θυμίσουμε που έχεις δει ξανά τη νέα παίκτρια που ενσωματώθηκε στην κόκκινη ομάδα και δείχνει να είναι αρκετά καλή στο στίβο μάχης. Έχει αντοχές και δουλεμένο κορμί και αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού είναι χορεύτρια.

Κάπου εδώ θα «σπάσουμε» τη σιωπή μας και θα σου αποκαλύψουμε-υπενθυμίσουμε, πως η Νικολέτα μερικά χρόνια πριν, περίπου τέσσερα, συμμετείχε στο Dancing With The Stars, και ήταν ζευγάρι στη σκηνή με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, με τον οποίο μάλιστα κέρδισε και τον διαγωνισμό.



Μπες στη gallery που ακολουθεί δες τις φωτογραφίες τους και φρέσκαρε τη μνήμη σου βλέποντας τα βίντεο.