Αυτοί είναι οι δέκα πιο ενοχλητικοί celebrities του κόσμου (photos)

Αυτοί είναι οι δέκα πιο ενοχλητικοί celebrities του κόσμου (photos)

Σε περίπτωση που τους βλέπεις και εκνευρίζεσαι... join the club!

Αναμφίβολα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στη ζωή σου οι οποίοι σε ενοχλούν, δεν τους τρέφεις ιδιαίτερη συμπάθεια, και μάλλον έχουν προσπαθήσει αρκετά για να τους βάλεις στη μαύρη λίστα. Ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν μπορούμε να συμπαθούμε τους πάντες, δεν μας ταιριάζουν οι πάντες, και δεν είναι και φυσιολογικό. Διαφορετικά θα ζούσαμε στη Λιμνούπολη και θα ήμασταν χαρακτήρες της Disney. Και μιας και είμαστε άνθρωποι με προσωπικότητα και τσαγανό, αντίστοιχο διαχωρισμό έχουμε κάνει και στους… celebrities. Διότι με την υπερέκθεσή τους μέσω social media, οι διάσημοι άνθρωποι, ίσως άθελά τους, δείχνουν αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα τους με αποτέλεσμα να δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες.

Το αστείο βέβαια είναι, ότι προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τους συγκεκριμένους ανθρώπους-αν υπήρχε θα ήμασταν κι εμείς ζάμπλουτοι και θα ζούσαμε στο Los Feliz- απλά το μενταλιτέ και η ιδιοσυγκρασία τους, είναι κάτι που δεν ταιριάζει σε πολλούς.

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζουμε τους 10 πιο ενοχλητικούς celebrities, έτσι όπως τους ανακήρυξαν απλοί άνθρωποι -με νεύρα- όπως εμείς.

Justin Bieber:

Φιγουράρει σε όλες τις σχετικές λίστες και πραγματικά δεν αναρωτιόμαστε το γιατί. Σίγουρα το να είσαι διάσημος από τόσο μικρή ηλικία, και να έχεις τα πάντα πριν καν κλείσεις τα 18, είναι αρκετό για να… πάρεις ψηλά τον αμανέ που λέει και ο λαός, και να νομίζεις ότι έχεις αγγίξει επίπεδα θέωσης. Κακές συμπεριφορές, βανδαλισμοί και δηλώσεις που δυστυχώς μονίμως τον εκθέτουν, μιας και εντέλει δεν είναι και από τους πιο εύστροφους celebrities. Δεν τα λέμε εμείς αλλά ο κόσμος.

Madonna:

Έχει υπάρξει το μεγαλύτερο ίνδαλμα της pop μουσικής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ταλαντούχα ή όχι, κατάφερε να κάνει όλον τον πλανήτη να μιλάει γι’ αυτή, να δημιουργεί τάσεις, και να φέρει επανάσταση στον χώρο της μουσικής. Δυστυχώς όμως τα χρόνια περνούν, και η Madonna έχει μείνει κολλημένη στα παλιά. Εκεί ακριβώς που ένα μυτερό σουτιέν (το θρυλικό Gaultier εννοώ) αρκούσε για να γίνεις πρώτο θέμα, και τώρα περνάει απλά στα ψιλά γράμματα. Και η αλήθεια είναι ότι χαζεύοντας το προφίλ της στο Instagram, νιώθεις αρκετές φορές άβολα. Όχι για σένα, αλλά για την ίδια τη Madge.

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery: