5 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η Μαρία Μπεκατώρου

5 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι στην πιο fit της φάση.

Αυτήν την Κυριακή, στις οθόνες μας επιστρέφει το «Your Face Sounds Familiar» στην all star εκδοχή του, με όλους τους παίκτες που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές και ξεχώρισαν με τις μεταμφιέσεις τους.

Το YFSF κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ANT1, για να δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά. Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, έρχεται με εκρηκτική διάθεση!

Οι παίκτες Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.

Αυτή που πάντα ξεχωρίζει είναι η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία, κατάφερε τον τελευταίο χρόνο να αλλάξει το σώμα της, να το μεταμορφώσει θα λέγαμε, κάτι που σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρω1νό σήμερα.



Η Μαρία με αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες, κατάφερε να αποκτήσει ένα λεπτό και δυνατό σώμα, για το οποίο καμαρώνει. Οι πρόσφατες πόζες της στο Instagram φανερώνουν αυτό ακριβώς.

Δες στην gallery για τι μιλάμε.