O Brad Pitt εμφανίζεται με αλογοουρά κι εμείς του στείλαμε ήδη μία 12άδα λαστιχάκια (video + photos)

O Brad Pitt εμφανίζεται με αλογοουρά κι εμείς του στείλαμε ήδη μία 12άδα λαστιχάκια (video + photos)

Αδιαφορώντας για τελωνεία και λοιπές λεπτομέρειες!

Είναι το πιο hot αρσενικό του Hollywood και ίσως το πιο… αειθαλές μιας και όσο τα χρόνια περνούν αυτός ωριμάζει και γίνεται όλο και πιο νόστιμος, σαν το παλιό καλό κρασί! Η παραπάνω περιγραφή δεν θα μπορούσε να απευθύνεται σε οποιονδήποτε άλλον παρά μόνο στον Brad Pitt, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανανεωθεί και είναι πιο υπέροχος από ποτέ.

Μπορεί λοιπόν αυτή την περίοδο να μην έχει σχέση, ή και να έχει και να μας κρύβεται καλά, αλλά η μοναξιά πιθανότατα να του ταιριάζει, μιας και σε κάθε του εμφάνιση είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ.

Μετά τις φωτογραφίες όπου μοιράζει φαγητό σε άπορες οικογένειες, έρχονται κάποιες νέες εικόνες του Brad να μας ενθουσιάσουν και να μας πείσουν ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα έχει πάντοτε μια θέση στην καρδιά μας.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, εθεάθη στο Beverly Hills με το γνωστό cool και ανεπιτήδευτο στυλ του να φεύγει από ραντεβού 6 ολόκληρων ωρών! Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη εμφάνιση του Brad, είναι ότι είχε δεμένα τα μαλλιά του σε… αλογοουρά ή όπως λέμε και ελληνιστί, ponytail!

Όπως ήταν φυσικό, το look του star έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού, ενώ οι απανταχού θαυμάστριές του, του στέλνουν λαστιχάκια, scrunchies και στέκες για τα μαλλιά σε περίπτωση που θέλει να αναβαθμίσει το χτένισμά του!

Δες το παρακάτω video αλλά και την gallery: