Τέα Πρέλεβιτς: Για πρώτη φορά δημοσιεύει φωτογραφίες από τον γάμο της

Sabine Camhi
Τέα Πρέλεβιτς: Για πρώτη φορά δημοσιεύει φωτογραφίες από τον γάμο της

Ο γάμος της έγινε στο Λονδίνο με Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η Τέα Πρέλεβιτς, η αδερφή της Αννας Πρέλεβιτς και κόρη του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες στο Instagram από τον γάμο της. Ο άντρας που παντρεύτηκε στα 26 της η Τέα είναι Ινδικής καταγωγής,μέλος βασιλικής οικογένειας.

Τελικά όμως το ζευγάρι χώρισε τέσσερις μήνες αργότερα. Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», η Τέα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση», είπε αρχικά και τόνισε, «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές, του εύχομαι τα καλύτερα», ολοκλήρωσε.



https://www.instagram.com/p/CIlnDhXg1vW


Στην λεζάντα του φωτογραφικού της άλμπουμ έγραψε: «Brides to be. Έχετε βρει τα κοσμήματα για την ημέρα του γάμου; Θυμάμαι με πόση αγωνία έψαχνα το κατάλληλο κόσμημα για την μεγάλη μου μέρα.. Ευτυχώς τότε ήδη είχαμε αρχίσει να σχεδιάζουμε την @theprelevic συλλογή μας .. και επειδή δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει στην αγορά, δημιούργησα το Dreaming of Diamonds Set». Συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί ο γάμος μου να κράτησε λίγους μήνες αλλά οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα!».

Όπως θα δεις στην gallery παρακάτω, η Τέα επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή τιάρα, ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια από την συλλογή με την αδελφή της.