Αυτό το ζευγάρι έχει διαφορά 40 χρόνια και όμως είναι φουλ ερωτευμένο

Αυτό το ζευγάρι έχει διαφορά 40 χρόνια και όμως είναι φουλ ερωτευμένο

Ο τραγουδιστής ζει τον έρωτά του και δεν τον νοιάζει τίποτα.

Αν υπάρχει κάτι που το Hollywood έχει διαψεύσει πολλές φορές, αυτό είναι το γεγονός πως μια χαρά γίνεται να υπάρχει έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πέρα από ζευγάρια που απλώς είναι σε σχέση για αρκετά χρόνια, υπάρχουν και αυτά που έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει και παιδιά.

Το τελευταίο ζευγάρι με διαφορά ηλικίας επιβεβαίωσε τη σχέση του πριν από μερικές εβδομάδες, ανεβάζοντας κοινά story στο Instagram. Αυτό το ζευγάρι για το οποίο μιλάμε εδώ σχετίζεται κάπως με το προηγούμενο, αφού η κόρη του τραγουδιστή στον οποίο και αναφερόμαστε σε αυτό το κείμενο ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ζευγάρι με τον star του προαναφερθέντος ζευγαριού.

Και αν κρίνουμε από τη διαφορά που έχει ο τραγουδιστής από την εδώ και αρκετό καιρό σύντροφό του, σίγουρα δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα με τη σχέση της κόρης του. Ο 71χρονος τραγουδιστής πάντως φαίνεται να διασκεδάζει απίστευτα τη σχέση του, παρά τα χρόνια που τον χωρίζουν από την αγαπημένη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής και η blogger φίλη του είναι μαζί από το 2014, αλλά όλως περιέργως, τις τελευταίες ημέρες το τεράστιο χάσμα ηλικίας του ζευγαριού έχει έρθει στην προσοχή του διαδικτύου.

Ο λόγος για τον Lionel Richie που είναι 71 ετών και τη σύντροφό του Lisa Parigi που διανύει το 31ο έτος της ηλικίας της. Τι και αν τους χωρίζουν 40 χρόνια; Οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Η Lisa είναι μόλις μερικά χρόνια νεότερη από τη θετή κόρη του Lionel τη Nicole, η οποία είναι 39 ετών και μερικά χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του Sofia (είναι 22 ετών) που τα είχε με τον Scott Disick, και τον γιο του Miles που είναι 26 ετών.

Η διαφορά της ηλικίας τους ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η αγάπη πάντα νικάει, ακόμη και αν αυτή έχει διαφορά 40 χρόνια.

Ο Lionel και η Parigi σίγουρα δεν είναι το πρώτο ζευγάρι διασημοτήτων με πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλοι που έγιναν πρωτοσέλιδα τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν την Katharine McPhee και τον μουσικό σύζυγό της David Foster που είναι 34 χρόνια μεγαλύτερος της, και τον ηθοποιό Dolph Lundgren, 63 ετών, ο οποίος αρραβωνιάστηκε με την 24χρονη personal trainer του Emma Krokdal πέρυσι.