Το διάσημο ζευγάρι έχει 18 χρόνια διαφορά & επιβεβαίωσε τη σχέση του κάπως έτσι

Το διάσημο ζευγάρι έχει 18 χρόνια διαφορά & επιβεβαίωσε τη σχέση του κάπως έτσι

Δεν είναι πια μόνο φήμες.

Ξέρεις ότι κάτι είναι αληθινό και έχει υπόσταση όταν το δεις να κυκλοφορεί στο Instagram. Άπαξ και υπάρξει post στο Instagram δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να αμφισβητείς την είδηση και να κάνεις πως δεν ισχύει. Κάπως έτσι συνέβη λοιπόν και με το διάσημο αυτό ζευγάρι, που ενώ εδώ και αρκετούς μήνες ξέρουμε πως βγαίνουν, κρατούν χαμηλό προφίλ και κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει πως είναι πράγματι ζευγάρι.

Μπορεί να τους είδαμε πολλές φορές να απαθανατίζονται μαζί, πάντα όμως υπάρχει μια αμφιβολία που σε κάνει να το ξανασκέφτεσαι. Όσον αφορά λοιπόν στο συγκεκριμένο ζευγάρι όμως, η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε από τον 37χρονο star ο οποίος ανέβασε κάποια story στο Instagram account του με τη νεαρή αγαπημένη του.

Ο 37χρονος reality star και η 19χρονη καλλονή σύντροφός του και κόρη διάσημων ηθοποιών, βρέθηκαν να τρώνε μαζί σε εστιατόριο, και στο Instagram account του είδαμε story που ανέβασε, ποζάροντας δίπλα στην αγαπημένη του.

Στη μια φωτογραφία και οι δύο πόζαραν χωρίς χαμόγελο, με το caption να αναφέρει τη γνωστή ατάκα «why so serious;», και στην αμέσως επόμενη να χαμογελούν πλατιά. Και στις δύο φωτογραφίες, ο reality star είχε το χέρι του ακουμπισμένο στο πίσω μέρος της καρέκλας της νεαρής καλλονής συντρόφου του.

Το νέο ζευγάρι βρίσκεται επί του παρόντος στο Miami για μια μικρή απόδραση, όπου ο 37χρονος έκανε το ντεμπούτο του με το νέο χρώμα στα μαλλιά του. Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι Halloween τον Οκτώβριο και έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί από τότε.

Τον Νοέμβριο, η 19χρονη είπε ότι ήταν «ευγνώμων» για τον αγαπημένο της στο post που έκανε για τη μέρα των Ευχαριστιών. Ακόμη αναρωτιέσαι για ποιους λέμε;

Τσέκαρε τη gallery παρακάτω και θα μάθεις.