Άγριες Μέλισσες:Η γκάφα του Κωνσταντή αναστάτωσε το Twitter & τα σχόλια ήταν επικά

Άγριες Μέλισσες:Η γκάφα του Κωνσταντή αναστάτωσε το Twitter & τα σχόλια ήταν επικά

Η σκηνή Ασημίνας-Κωνσταντή ήταν ό,τι καλύτερο.

Το επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες, τελείωσε με μία σκηνή που δεν περίμενε κανένας. Κωνσταντής και Μυρσίνη μιλούσαν για τη σχέση του με τη Δρόσω και τη στιγμή που εκείνος έλεγε πως ο Σέργιος είναι παιδί της εκείνος είχε μπει μέσα στο σπίτι και είχε προλάβει να ακούσει την επίμαχη πρόταση. Και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το επεισόδιο. Το Twitter είχε ήδη αρχίσει να κάνει κάποια σχόλια, όμως κράτησε τις δυνάμεις του για εχθές, όπου και μας έδειξε ολόκληρη τη σκηνή.

Μυρσίνη, Κωνσταντής και Ασημίνα εξήγησαν στον μικρό Σέργιο πως δεν κατάλαβε καλά και πως αυτό που εννοούσε ήταν πως η θεία Δρόσω τον αγαπάει τόσο πολύ που τον έχει σαν παιδί της. Και μπορεί να φάνηκε πως πείστηκε ο μικρός, όμως έχεις ακούσει τη γνωστό ρητό που λέει από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια;

Μπορεί ο Σέργιος να είναι μικρός, αλλά όπως έχουμε δει στα μέχρι τώρα επεισόδια είναι και πολύ έξυπνος. Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια; Θα του μείνει στο μυαλό πως μαμά του είναι η Δρόσω ή κατάφεραν να τον ξεγελάσουν; Το Twitter πάντως «έλιωσε» με τον μικρό και τις απαντήσεις του και κάπως νευρίασε με την απροσεξία του Κωνσταντή.

Ωστόσο λίγο αργότερα, Κωνσταντής και Ασημίνα, είχα μια συζήτηση απόλυτα ειλικρινή, στην οποία ειπώθηκαν μόνο αλήθειες, και δόθηκαν κάποια «δίκια». Η Ασημίνα ρώτησε τον Κωνσταντή αν αγαπάει πραγματικά τη Δρόσω και για πρώτη φορά είδαμε τους δύο χαρακτήρες να μιλούν τόσο πολύ αυτά τα χρόνια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Κωνσταντής της είπε κάποια πολύ σωστά πράγματα και φεύγοντας την άφησε να τα σκεφτεί καλά.

Το Τwitter τον «χειροκρότησε» και τον αποθέωσε για την κίνηση του αυτή και αυτό φάνηκε σε κάποια από τα σχόλια που έκαναν. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα όσα είπαν και θα καταλάβεις.