Bradley Cooper-Irina Shayk: Είναι και πάλι μαζί; Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Bradley Cooper-Irina Shayk: Είναι και πάλι μαζί; Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Mυριζόμαστε επανασύνδεση!

Ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά ζευγάρια του κόσμου. Αυτός διάσημος ηθοποιός του Hollywood και αυτή ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του modeling. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν… απέκτησαν και ένα παιδί!

Ο λόγος για τους Bradley Cooper και Irina Shayk οι οποίοι στα μέσα του 2019 αποφάσισαν να χωρίσουν. Είχαν προηγηθεί φυσικά αρκετοί μήνες φημών, περί σχέσης του Bradley με τη Lady Gaga- όλοι το θυμόμαστε αυτό- με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στο «Α Star Is Born».

Τελικά το θέμα έμεινε εκεί, άλλοι θεώρησαν ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο, άλλοι ότι όντως είχαν σχέση και το έκρυψαν, αλλά το κακό είχε γίνει. Λίγες εβδομάδες αργότερα Bradley και Irina ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ο οποίος βέβαια έγινε μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα.

Έκτοτε, τους βλέπουμε αφοσιωμένους στην κόρη τους Lea De Seine, η οποία είναι και ο λόγος που διατήρησαν τόσο καλές σχέσεις. Μάλιστα από τον χωρισμό και μετά, κανένας από τους δύο δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, τουλάχιστον όχι επίσημα.

Και τώρα, νέα πλάνα που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν μαζί στο αυτοκίνητο του Bradley. Θα μου πεις, μπορεί να πήγαιναν κάπου το παιδί τους. Καθόλου απίθανο, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί.

Λέτε να ήρθε η ώρα της επανασύνδεσης; Δες το παρακάτω video αλλά και την gallery: