Αγέραστος ο Πλούταρχος στο House of Fame: 10 tweets που τον αποθέωσαν

Αγέραστος ο Πλούταρχος στο House of Fame: 10 tweets που τον αποθέωσαν

Ο τραγουδιστής δείχνει όπως ήταν 20 χρόνια πριν και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι.

Το House of Fame ξεκίνησε την προβολή των on stage επεισοδίων του, κάνοντάς μας μία πρώτη γνωριμία με τους καλλιτέχνες και το εύρος των δυνατοτήτων τους με το που πιάνουν το μικρόφωνο και η σκηνή είναι δικιά τους. Οι συμμετέχοντες ανήκαν σε διαφορά είδη τραγουδιού και οι προσωπικότητές τους είχαν ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση.

Η αλήθεια είναι πως σε μία εποχή, όπως αυτή, που περνάμε τόσο χρόνο μέσα στο σπίτι, τέτοιες εκπομπές και σόου σαφώς αποτελούν μία πολύ καλή συντροφιά για τα βράδια μας. Για να αλλάζουν και λίγο οι ασχολίες μέσα στο σπίτι και να μη βρισκόμαστε διαρκώς σε ρουτίνα.




Το ριάλιτι, λοιπόν, είχε ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Πέρα από τους παίκτες και τις παίκτριες, είδαμε την κριτική επιτροπή και την αλληλεπίδρασή της. Όλος ο κόσμος, όμως, φάνηκε να εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο και πολύ γνώριμο μέλος της: τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο 50χρονος τραγουδιστής εντυπωσίασε το κοινό. Γιατί πολλοί είχαν χρόνια να τον δουν κι εκείνος εμφανίστηκε αγέραστος και πιο ανανεωμένος από ποτέ. Το θέαμα ήταν τόσο έντονο που στο Twitter έφτασαν σε σημείο να ζητάνε το «ελιξίριο της νεότητας» που σίγουρα χρησιμοποιεί και γενικά το μυστικό που του επιτρέπει να παραμένει όπως ήταν 20 χρόνια πριν.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις 10 απίστευτα tweets που αποθέωσαν τον Πλούταρχο.