House of Fame: Το πρώτο live και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
House of Fame: Το πρώτο live και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δες την εντυπωσιακή πρεμιέρα των lives!

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα live του House of Fame, και στην έναρξη του show είδαμε την εμφάνιση των 8 από τους 17 διαγωνιζόμενους, σε ένα medley από επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, Νατάσσας Θεοδωρίδου, Μέλισσες, Destiny’s Child, αλλά βέβαια και της Ελένης Φουρέιρα, η οποία εμφανίστηκε με ένα ολόχρυσο αποκαλυπτικό μάξι σύνολο.

Στη συνέχεια, οι σπουδαστές ερμήνευσαν στη σκηνή του μουσικού reality του ΣΚΑΪ το τραγούδι πάνω στο οποίο έχουν δουλέψει με τους καθηγητές τους εδώ και δύο βδομάδες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών που παρακολούθησαν.

Αυτήν την Παρασκευή δεν έγινε καμία αποχώρηση αλλά αποφασίστηκε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Από την τελική βαθμολογία αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί από την Έλενα Ροϊνού, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στην διαδικασία ψηφοφορίας. Ωστόσο, η Πηνελόπη, ο Άρης και η Αναστασία βρέθηκαν πολύ κοντά της αφού συγκέντρωσαν μία μόνο ψήφο διαφορά.

Τελικά, οι τρεις υποψήφιοι που αναδείχτηκαν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής είναι οι: Άλεξ, Στέφανος, και Έλενα.







Στη συνέχεια, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του τραγουδιστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.