Μάρτυρας σε ξυλοδαρμό γνωστό μοντέλο: Δες τα τρομακτικά stories & τα βίντεο

Μάρτυρας σε ξυλοδαρμό γνωστό μοντέλο: Δες τα τρομακτικά stories & τα βίντεο

«Καθώς επέστρεφα, λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα να ουρλιάζει»

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Ακόμα και στην πιο φαινομενικά ήσυχη φάση της ζωής σου να είσαι, ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα προς κάθε κατεύθυνση. Να βρίσκεσαι να υφίστασαι αδικία ή να γίνεσαι μάρτυρας αυτής εκεί που δεν το περιμένεις.

Χτες το βράδυ, συγκεκριμένα, μία σειρά από stories προκάλεσε σύγχυση στους πάνω από 300 χιλιάδες followers που έχει διάσημο μοντέλο στον λογαριασμό του στο Instagram. Σε αυτά, η εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης, περιέγραψε ένα ανατριχιαστικό συμβάν.

Όπως η ίδια ανέφερε βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και ξαφνικά άκουσε μία γυναίκα στο διπλανό της δωμάτιο να ουρλιάζει. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρα σχετικά με το τι ακριβώς άκουγε καθώς ήταν και σε ξένη γλώσσα, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι κάποιος κινδύνευε.

Με τη συνειδητοποίηση αυτού, κατάλαβε ότι κάτι έπρεπε να κάνει κάτι για να επέμβει κάποιος και να δει τι συμβαίνει πίσω από την εν λόγω πόρτα. Έτρεξε, λοιπόν, στη ρεσεψιόν για να εξιστορήσει τι άκουσε και επέστρεψε πίσω με δύο άντρες.

Το τι ακριβώς συνέβη βρίσκεται στα σοκαριστικά videos και stories που θα δεις στη συνέχεια.