Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει το σώμα της & κανείς δεν πιστεύει ότι είναι 54

Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει το σώμα της & κανείς δεν πιστεύει ότι είναι 54

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της δώσουμε συγχαρητήρια.

Το θέμα της γυμναστικής έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Υπάρχουν άνθρωποι που τη λατρεύουν, που την επιλέγουν καθημερινά στο πρόγραμμά τους και που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή. Υπάρχουν άλλοι που δεν τρελαίνονται να ασχολούνται με ασκήσεις και την αποφεύγουν και άλλοι που, αν και δεν είναι το καλύτερό τους, γυμνάζονται για να απολαύσουν τα οφέλη στην εμφάνιση και στην υγεία τους.

Οι celebrities ανέκαθεν πρόσεχαν την εμφάνισή τους και η ομάδα τους φρόντιζε να φτιάχνει με τέτοιον τρόπο το πρόγραμμα της εβδομάδας που να διατηρούνται σε φόρμα. Από ένα σημείο και μετά, ορισμένοι απλά ερωτεύτηκαν τη γυμναστική.
Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται να ανήκει μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία, μάλιστα, διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της, κάτι που δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει.

Η ίδια έχει κάνει αρκετές φορές αναρτήσεις από τις ασκήσεις που επιλέγει να κάνει και κάθε φορά τής δίνουμε τα συγχαρητήριά μας για τη σκληρή δουλειά και την απόδοση που αυτή έχει. Κάποιες φορές, όπως αυτή για την οποία μιλάμε, όμως, έχουν το κάτι παραπάνω.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες κάνει ίσως την πιο δύσκολη άσκηση κοιλιακών και πρέπει απλά να δεις τόσο τι κάνει όσο και την απίστευτη σμίλευση του κορμιού της.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

DPG Network