H Irina Shayk δεν είναι πια single και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

H Irina Shayk δεν είναι πια single και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Οι φήμες περί σχέσης ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε μερικούς μήνες συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, τη Lea de Sheine και φυσικά κρατούν φιλικές σχέσεις για χάρη της 4χρονης κόρης τους. Πόσες φορές άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν απαθανατιστεί σε βόλτα και οι τρεις μαζί; Όχι δεν υπάρχει επανασύνδεση μεταξύ τους, όσο και να το θέλαμε, όμως μεγαλώνουν μαζί με αγάπη την κόρη τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είναι αλήθεια πως όταν χώρισε ο Bradley και η Irina, όλοι πιστεύαμε πως κάτι θα συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνον και τη Lady Gaga και πως γι' αυτό χώρισαν, όμως διαψευστήκαμε. Η Lady Gaga από τότε έχει άλλον σύντροφο στη ζωή της και ο Bradley είναι ακόμη single. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Irina Shayk.

Η Ρωσίδα καλλονή μάλλον έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Bradley κι έχει βρει νέο σύντροφο. Το διάσημο μοντέλο έχει απαθανατιστεί τις τελευταίες εβδομάδες όχι μία, αλλά δύο φορές με τον διάσημο έμπορο έργων τέχνης, με τις φήμες πως κάτι υπάρχει ανάμεσά τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί ήταν τον περασμένο Απρίλιο (2020), και έκτοτε βρίσκονται ξανά και ξανά ανά διαστήματα.

Μήπως όντως προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους τόσους μήνες και τώρα αποκαλύφθηκαν για τα καλά; Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Irina με ένα εντελώς casual look εθεάθη να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, κι αυτό πια δεν το λέμε σύμπτωση.

Στο σήμειο αυτό να σου θυμίσουμε πως πριν τα τετ-α-τετ του με την Irina Shayk, ο έμπορος έργων τέχνης είχε σχέση με άλλο πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια για τουλάχιστον τρία χρόνια, και τότε έκαναν κολλητή παρέα με την Irina και τον Bradley. Έχεις μήπως καταλάβει σε ποιον αναφερόμαστε, και ποιος είναι αυτός που μάλλον έχει κλέψει την καρδιά της Irina Shayk;

Δες τον παρακάτω και μάθε το όνομά του στη gallery που ακολουθεί. Η μνήμη σου χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα.


https://www.instagram.com/p/CLzBq9sjZHU