Σίσσυ Χρηστίδου: Ένα story αποκάλυψε πώς πραγματικά νιώθει ο κόσμος για εκείνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Ένα story αποκάλυψε πώς πραγματικά νιώθει ο κόσμος για εκείνη

Μόλις διαβάσεις τι ακριβώς γράφει, μάλλον θα νιώσεις κάποια ταύτιση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε πολύ καιρό τώρα, ήδη από τα πρώτα της βήματα που ακόμη δεν είχε δική της εκπομπή. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που σε κερδίζουν κατευθείαν με τη θετική τους ενέργεια, οπότε φυσικά και θα θες να σου κάνουν συντροφιά μέσα από τη μικρή οθόνη.

Πέρα από τα παραπάνω, μιλάμε και για ένα κορίτσι που δεν είχε ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στη γνώμη του κοινού, όπως μπορεί να συμβεί με άλλους διάσημους που διχάζουν κάποιες φορές με τη συμπεριφορά τους. Η Σίσσυ είναι αγαπημένο κορίτσι.




Στον λογαριασμό της στο Instagram, μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 860 χιλιάδες followers και οι αναρτήσεις της δέχονται δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια που εκφράζουν την αγάπη τους.

Πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, είδαμε ένα πολύ ιδιαίτερο repost στο προφίλ της. Αυτό περιλαμβάνει ένα κείμενο που έγραψε μία χρήστης του Instagram σχετικά με την ίδια και την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης και μάλλον θα μπορούσες να πεις ότι εκφράζει λίγο – πολύ τη γνώμη που έχουμε όλοι για το πρόσωπό της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είναι αυτό το story.