Ο Λιανός έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά και ξέρουμε τι θα γίνει με το συμβούλιο του Survivor

Ο Λιανός έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά και ξέρουμε τι θα γίνει με το συμβούλιο του Survivor

O Λιανός θα παρουσιάζει το Survivor από την Ελλάδα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Ο Λιανός, έκανε γνωστή την είδηση από τη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει στον Sfera 102,2 αποκαλύπτοντας πως έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά και πως βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη τρία παιδιά από την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία χώρισαν το 2017 και το κοριτσάκι αυτό είναι το τέταρτο παιδί του.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες και μετά θα κάνει υπομονή. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιανός.



Το κοριτσάκι θα πάρει το όνομα Βαλέρια και όπως τόνισε ο παρουσιαστής ο ίδιος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Όπως είπε μάλιστα ο παρουσιαστής άφησε τον Άγιο Δομίνικο πριν μερικές ημέρες για να είναι εδώ στη γέννηση του τέταρτου παιδιού του αλλά θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα.

Πριν από έναν μήνα άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Λιανός θα λείψει από μερικά επεισόδια του Survivor για να έρθει στην Ελλάδα και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε μάλιστα γνωστή η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα επόμενα επεισόδια του Survivor, σε αυτά που ο Λιανός θα βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας και όχι στην Καραϊβική.



Διάβασε στην gallery τι θα συμβεί.