Έχεις δει τελευταία τις κόρες της Nicole Kidman; Μάλλον ήρθε η ώρα

Έχεις δει τελευταία τις κόρες της Nicole Kidman; Μάλλον ήρθε η ώρα

Έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι κούκλες.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή και την καθημερινότητά μας αυτόν τον ένα χρόνο, και η προβολή και πραγματοποίηση των βραβείων δεν θα μπορούσε να απέχει από όλο αυτό. Οι Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ και φυσικά προβλήθηκαν όπως κάθε χρόνο με live streaming. H 78η τελετή έλαβε χώρα, με όλες τις προφυλάξεις λόγω covid19 και με με τις οικοδέσποινες Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ να βρίσκονται σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και τους υποψήφιους και νικητές να αποδέχονται τα βραβεία από το σπίτι τους.

Στις συγκινητικές στιγμές, η βράβευση του Chadwick Boseman, το βραβείο του οποίο παρέλαβε η χήρα του και η σαρωτική επικράτηση του Crown σε όλες τις κατηγορίες που ήταν υποψήφιο. Η μόνη διαφορά πως αντί της βασίλισσας Olivia Colman, τη Χρυσή Σφαίρα έλαβε η Emma Corrin, η τηλεοπτική Diana.

Κόκκινο χαλί όπως ήταν λογικό δεν είχαμε, είχαμε όμως τα social media για να δούμε τις εμφανίσεις και τις πιο ωραίες στιγμές των πρωταγωνιστών. Ανάμεσα σε αυτές και η Nicole Kidman με τον σύζυγό της Keith Urban και τις δύο κόρες τους. Η Nicole Kidman ήταν υποψήφια για τη χρυσή σφαίρα καλύτερης ηθοποιού σε τηλεταινία ή μίνι σειρά, το οποίο εν τέλει πήρε η Anya Taylor Joy, για την ερμηνεία της στο The Queen’s Gambit.

Ωστόσο η οικογένειά της ήταν εκεί σύσσωμη για να τη στηρίξει. Και κάπως έτσι είδαμε μετά από καιρό και τις δύο κόρες της με τον Keith Urban. Η 12χρονη Sunday Rose και η 10 ετών Faith Margaret, έβαλαν τα καλά τους κάθισαν στον καναπέ δίπλα στη μητέρα τους και περίμεναν καρτερικά το αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/CL3RkdCFiP7

Τα δύο κορίτσια είχαμε πάρα πολύ καιρό να τα δούμε, από το 2017 συγκεκριμένα και καταλαβαίνεις πως από τότε έχουν αλλάξει πολύ. Το σίγουρο είναι ένα πάντως. Πως τα δύο κορίτσια είναι πανέμορφα και είναι ολοφάνερο σε ποιον μοιάζουν.


https://www.instagram.com/p/CL3RZ30DkCF

Όπως θα δεις κα μόνη σου η Sunday Rose είναι ίδια ο μπαμπάς της και η μικρή Faith Margaret μοιάζει περισσότερο στη Nicole.