Ήταν προσκεκλημένος ο Τσιμιτσέλης στον γάμο της Λασκαράκη; Το επικό του σχόλιο

Ήταν προσκεκλημένος ο Τσιμιτσέλης στον γάμο της Λασκαράκη; Το επικό του σχόλιο

Η ατάκα του Τσιμιτσέλη που ξαφνιάζει.

Στην εκπομπή Τετ- Α- Τετ στον Alpha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για όλους και όλα.

Στην εκπομπή που θα δεις εδώ ο ηθοποιός μίλησε ξεκάθαρα και για την πρώην του και για την νυν σχέση του.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη με την οποία έχουν αποκτήσει την κόρη τους Εύα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει προχωρήσει πια στη ζωή του μιας και συγκατοικεί με την Κατερίνα Γερονικολού ενώ η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε το Πάσχα του 2019 με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και είχε ακολουθήσει και ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο το ίδιο καλοκαίρι.

Ο Τσιμιτσέλης εξήγησε πως αυτό που βιώνει ο ίδιος με την Γερονικολού θυμίζει γάμο αλλά ο ίδιος δεν είναι υπέρ του θεσμού. Σου θυμίζουμε πως ο ηθοποιός είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τη Λασκαράκη λίγο προτού εκείνη φέρει στον κόσμο την κόρη τους.





Ο Τσιμιτσέλης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δε νομίζω πως απέχει πολύ αυτό που έχουμε. Να γραφτεί στην εφημερίδα; Έχω την εντύπωση πως αν ένα ζευγάρι συγκατοικεί, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί… Δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Δεν είμαι τόσο πολύ υπέρ του γάμου».

Μιλώντας για τη σχέση του σήμερα με τη μητέρα του παιδιού του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια απρόσμενη δήλωση για τον γάμο της Βάσως, αποκαλύπτοντας το αν ήταν προσκεκλημένος στον γάμο της.