Είχε αποτέλεσμα η ιδέα της Σκορδά να φέρει τον Λιάγκα μαζί της στο Πρω1νό

Είχε αποτέλεσμα η ιδέα της Σκορδά να φέρει τον Λιάγκα μαζί της στο Πρω1νό

Τι συνέβη με το Πρω1νό μετά την επιστροφή του Λιάγκα;

Στις 25 Ιανουαρίου, το Πρω1νό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά έκανε τηλεοπτική επανεκκίνηση. Η παρουσιάστρια είχε μια ιδέα την οποία πρότεινε στον σταθμό του Αμαρουσίου το οποίο και την δέχτηκε και κάπως έτσι ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον αέρα του Πρω1νού στο πλευρό της Φαίης.

«Ο μεγάλος μας γιος ο Γιάννης χάρηκε πολύ και μας είπε μπράβο και ξέρει ότι θα κάνουμε και μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Ο μικρός ο Δημήτρης μας είπε ότι κάνουμε βλακεία. Θα τσακωθείτε μια μέρα και θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε χρήματα να φάμε», είχε αποκαλύψει το ζευγάρι στην τηλεοπτική του επανασύνδεση στα τέλη Ιανουαρίου.




Είχε τελικά αντίκρισμα όλο αυτό στα νούμερα τηλεθέασης και στην ίδια την εκπομπή ως τηλεοπτικό προϊόν;

Η απάντηση ήρθε με το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 που αναφέρει χαρακτηριστικά πως τον μήνα Φεβρουάριο, το Πρω1νό κατέκτησε την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης.
Το «Πρωινό» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, που έμειναν συντονισμένοι στην εκπομπή για να παρακολουθήσουν αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που συζητήθηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για τον Φεβρουάριο, το «Πρωινό» ήταν στην πρώτη θέση, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 1,8 μονάδες.

Το γυναικείο ήταν το πιο πιστό κοινό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με τα ποσοστά τηλεθέασης να κινούνται σε υψηλά επίπεδα και να καταγράφουν 28% στις γυναίκες 18-24 και 20,6% στις γυναίκες 25-44.

Όσο για την ίδια την εκπομπή; Διάβασε στην gallery το τι συνέβη στο τηλεοπτικό προϊόν «Το Πρω1νό» τον μήνα Φεβρουάριο.