H 35χρονη star και μαμά τριών παιδιών ποζάρει με μαγιό 7 μήνες μετά τη γέννα

H 35χρονη star και μαμά τριών παιδιών ποζάρει με μαγιό 7 μήνες μετά τη γέννα

Κι όμως επτά μήνες μετά το σώμα της είναι κάπως έτσι.

Ο Φεβρουάριος τελείωσε με τον πιο ωραίο τρόπο για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία όπως είδαμε μέσα από το Instagram account της κάνει διακοπές στο Μεξικό. Στις 23 Ιουλίου 2020 η 35χρονη έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο και γλυκύτατο αγοράκι, και τώρα επτά μήνες μετά τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας το μαγιό της.

Η star ξέφυγε από το κρύο του χειμώνα για μια πιο ζεστή περιοχή όπου και απόλαυσε μερικές στιγμές ηρεμία και χαλάρωσης. Η 35χρονη τραγουδίστρια και μανούλα τριών παιδιών πήγε στο Μεξικό όπου και την είδαμε να ποζάρει με ένα μπλε μαγιό το οποίο αν μη τι άλλο είχε αρκετά βαθύ ντεκολτέ. Φυσικά έμεινε προστατευμένη από τον ήλιο με ένα φαρδύ κόκκινο και λευκό παραδοσιακό σομπρέρο, ενώ ολοκλήρωσε το υπέροχο και πολύ καλοκαιρινό της look κάνοντας τα μαλλιά της μπούκλες.

Στο Instagram της βέβαια δεν αρκέστηκε στο να ανεβάσει μία μόνο φωτογραφία με το ολόσωμο μαγιό της. Ανέβασε επίσης ένα clip στο οποίο τη δείχνει να περιπλανιέται κολυμπώντας στα όμορφα γαλάζια νερά, ενώ είδαμε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο έκανε θαλάσσιο ποδήλατο. Μαζί της πάντα ήταν ο 32χρονος σύζυγός της Russell Wilson, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δύο από τα τρία της παιδιά.

Και όχι δεν θα σταθούμε στο πόσο τη ζηλέψαμε που βρέθηκε σε αυτόν τον μαγικό προορισμό μέσα στον χειμώνα και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά, αλλά στο σώμα της επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η 35χρονη δείχνει να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και το σώμα της ήταν πραγματικά άψογο. Καμία λέξη δεν μπορούμε να βρούμε που να περιγράφει το πόσο όμορφη είναι.

Στη gallery θα δεις και για ποια star μιλάμε.