Britney Spears: Έχεις δει πόσο πολύ μεγάλωσαν οι γιοί της;

Britney Spears: Έχεις δει πόσο πολύ μεγάλωσαν οι γιοί της;

Η σπάνια φωτό που ανέβασε στο Instagram.

H Britney Spears υπήρξε μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες στο παρελθόν. Αν δεν έχεις χορέψει μια φορά το «Oops I did it again» ή το «One more time» τότε δεν είσαι φαν βασίλισσας της Pop. Η Britney μεσουρανούσε στα τέλη της δεκαετίας του 90’ και στις αρχές του millennium, μέχρι που κάποια στιγμή «χάσαμε» τη Britney που όλοι αγαπήσαμε.

Η 39χρονη τραγουδίστρια είχε σχέση με τον παιδικό της φίλο Justin Timberlake από το 1998 ως το 2002. Τη νύχτα της 18 Σεπτεμβρίου 2004, παντρεύτηκε τον χορευτή της, Kevin Federline , σε σπίτι στο Studio City, στην Καλιφόρνια, ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων. Το Σεπτέμβριο του 2005 απέκτησε ένα αγοράκι με καισαρική τομή διότι όπως και η ίδια είχε δηλώσει ανέκαθεν ήθελε να γεννήσει με καισαρική τομή λόγω του φόβου της για τους πόνους της γέννας, τον Sean Preston και το Σεπτέμβριο του 2006 ένα ακόμα αγόρι, τον Jayden James. Το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Όλα αυτά τα χρόνια οι φορές που βλέπαμε τους γιους της ήταν ελάχιστες, και όταν αυτό γινόταν συνήθως ήταν γυρισμένοι πλάτη ή δεν φαινόταν καθαρά το πρόσωπό τους. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόση έκπληξη μας προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε μαζί τους στο Instagram.

«Είναι τρελό το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει πολύ τώρα. Ξέρω… ξέρω… είναι πολύ δύσκολο για κάθε μαμά, ειδικά μια μαμά με αγόρια να τα βλέπει να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Είμαι εξαιρετικά τυχερή γιατί τα δύο μωρά μου είναι τόσο ευγενικοί και τόσο καλοί που πρέπει να έκανα κάτι σωστό», έγραψε αρχικά η Britney και συνέχισε:

«Δεν έχω δημοσιεύσει φωτογραφίες τους εδώ και αρκετό καιρό γιατί είναι στην ηλικία όπου θέλουν να εκφράσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους ταυτότητα και το καταλαβαίνω εντελώς. Αλλά έκανα αυτό το cool edit στη φωτογραφία μας και μαντέψτε, μου επέτρεψαν να τη δημοσιεύσω. Τώρα δεν νιώθω πλέον να με παραμελούν και θα πάω να γιορτάσω. Ω, υποθέτω ότι οι cool μαμάδες δεν το κάνουν αυτό.. Εντάξει, θα διαβάσω ένα βιβλίο τότε».

Κάπως έτσι εκφράστηκε η Britney στη φωτό με τους γιους της, και αλήθεια τους θαυμάσαμε και τους τρεις. Τα δύο αγόρια έχουν πραγματικά μεγαλώσει πολύ, κι ελπίζουμε έστω και λίγο να μοιάζουν στη μαμά τους.

Δες τη φωτό στη gallery παρακάτω.