Άγριες Μέλισσες: O γάμος που περιμέναμε και ένας θάνατος έκαναν πανικό στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: O γάμος που περιμέναμε και ένας θάνατος έκαναν πανικό στο Twitter

Ο γάμος που περιμέναμε έγινε και όλοι συγκινήθηκαν.

Το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε να δούμε από τον πρώτο κύκλο της σειράς. Ελένη και Λάμπρος επιτέλους παντρεύτηκαν μετά από έναν τηλεοπτικό χρόνο για εμάς, και από 18 ολόκληρα χρόνια για εκείνους. Αυτή τη φορά τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά και όλο το twitter είχε στρέψει το βλέμμα του στο «εθνικό ζευγάρι» όπως τους αποκαλούν, που επιτέλους έγιναν ένα.

Η συγκίνηση και τα δάκρυα ήταν διάχυτα στο χθεσινό επεισόδιο και δεν θα σου το κρύψουμε, μέχρι κι εμείς συγκινηθήκαμε παρακολουθώντας τις σκηνές. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τους χαρακτήρες και εχθές η αλήθεια είναι πως μας δημιουργήθηκαν πολλά περισσότερα συναισθήματα, τα οποία άλλαζαν από σκηνή σε σκηνή και δεν προλαβαίναμε να μαζέψουμε τα δάκρυα πριν εκνευριστούμε με τον Βόσκαρη.

Οι έντονες στιγμές βρέθηκαν σε κάθε σκηνή του επεισοδίου εχθές που δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε ως την αγαπημένη μας. Τη σκηνή του Λάμπρου με τον Μιλτιάδη; Της Ελένης με τις αδερφές της που επιτέλους τις είδαμε αγκαλιασμένες, τη στιγμή που η Πηνελόπη και ο Αλέξης ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς ή μήπως τη στιγμή που πέθαινε ο πατέρας του Αλέξη;



Ίσως ναι, η σκηνή με τον πατέρα του Αλέξη να ήταν η πιο δυνατή. Τη στιγμή που όλοι γλεντούσαν και ήταν χαρούμενοι εκείνος πάλευε να σώσει τον πατέρα του. Ακόμη και η επιστροφή του Νώντα και της Κούλας έδωσαν μια χαρούμενη νότα στο χθεσινό επεισόδιο και σκεφτόμαστε πόσο μας είχαν λείψει να τους βλέπουμε.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα καλύτερα tweets που ξεχωρίσαμε. Όσο μπορέσαμε δηλαδή ανάμεσα στα δάκρυά μας κι εμείς.