«Το παχουλό κορίτσι από το Bridgerton»: Η απίστευτη προσβολή και η οργή του Twitter (photos)

«Το παχουλό κορίτσι από το Bridgerton»: Η απίστευτη προσβολή και η οργή του Twitter (photos)

Η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς έγινε αποδέκτης προσβλητικών σχολίων. 

Οι Xρυσές Σφαίρες ή αν προτιμάτε Golden Globes, αποτελούν πια παρελθόν, και ήδη βαδίζουμε ολοταχώς προς τα Oscars, με ενδιάμεσες στάσεις, διότι τα βραβεία είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Η φετινή απονομή ως γνωστόν ήταν ιδιαίτερη, μιας και οι περισσότεροι stars βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση από τα σπίτια τους, προσδίδοντας βέβαια το απαραίτητο glamour στην έτσι κι αλλιώς λαμπερή-από τη φύση της-τελετή.

Πολλά ήταν τα ευτράπελα και τα αστεία περιστατικά, υπήρξε όμως και ένα που πραγματικά μας θύμωσε. Η πρωταγωνίστρια της τεράστιας επιτυχίας Bridgerton, Nicola Coughlan, εμφανίστηκε με μία κίτρινη τουαλέτα, συμπληρώνοντας το look με ένα μαύρο ζακετάκι.

Η εμφάνιση συζητήθηκε μιας και το φόρεμα τράβηξε την προσοχή, με τα σχόλια να είναι διχασμένα. Υπήρξε όμως και κάποιος που δεν στάθηκε στην εμφάνιση, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προσβάλλοντας δημόσια την ηθοποιό.

Η Amanda Richards, τραγουδίστρια και στιχουργός έγραψε λοιπόν στο Twitter: «To παχουλό κορίτσι από το Bridgerton φόρεσε ένα μαύρο πουλοβεράκι μιας και όσο καυτή και στυλάτη κι αν είσαι, αν είσαι παχουλή, θα υπάρχει πάντα ένα μαύρο πουλοβεράκι που θα οφείλεις να φορέσεις, ακόμα και αν δεν το θέλεις»!

Φυσικά η Nicola, την οποία το Twitter στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, έδωσε τη δική της απάντηση.

Διάβασε τη συνέχεια στην παρακάτω gallery: