Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έχει αδερφό και είναι σεφ: Δες πόσο μοιάζουν

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έχει αδερφό και είναι σεφ: Δες πόσο μοιάζουν

Τα δύο αδέρφια ποζάρουν μαζί.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός παρά τον σκληρό ρόλο που υποδύεται έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα μιας και οι ερμηνείες του πάντα καθηλώνουν.

Ο νεαρός ηθοποιός είναι αρκετά δημοφιλής και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Ο τηλεοπτικός Μελέτης είναι 32 ετών ενώ ο αδερφός του έκλεισε πρόσφατα τα 29! Μιλάμε για τον Αλέξανδρο Γεροντιδάκη, ο οποίος είναι σεφ στο επάγγελμα και ακολουθεί τελείως διαφορετικό μονοπάτι από τον διάσημο αδερφό του.

Ο Αλέξανδρος διαφέρει και εμφανισιακά από τον αδερφό του, μιας και είναι πιο ξανθός. Ο 29χρονος ανήμερα στα γενέθλιά του, που τα γιόρτασε πριν μια εβδομάδα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Birthday boy #29yearsold , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τα μηνύματα σας και τις ευχές σας έστω και αργοπορημένα ελπίζω να απάντησα σε όλους σας και θα ήθελα να σας ευχηθώ και σε εσάς τα καλύτερα με υγεία,χαρές , επιτυχίες, αγάπη και ό,τι άλλο επιθυμείτε .

Υγ: από τα 30 μου και μετά δεν θα σβήσω τούρτες ότι κάναμε κάναμε».



Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τον μεγάλο αδερφό του από κοινή τους φωτογράφιση! Δες την στην παρακάτω γκάλερι.