Το διαμέρισμα που πήρε αξία επειδή σε αυτό έγραψε η Lady Gaga την πρώτη της επιτυχία

Το διαμέρισμα που πήρε αξία επειδή σε αυτό έγραψε η Lady Gaga την πρώτη της επιτυχία

Tώρα το διαμέρισμα όπου έμενε η Lady Gaga όταν έγραψε το «The Fame» ζητά ενοικιαστή.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για τους οποίους μπορεί ν' ανέβει η τιμή ενός ακινήτου αλλά αυτό εδώ παραπάει.

Ο λόγος φυσικά για το διαμέρισμα στο οποίο έμενε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga. Το διαμέρισμα αυτό λοιπόν είναι τώρα προς ενοικίαση και αξίζει χειροκρότημα γιατί ο ιδιοκτήτης έχει καταφέρει να ζητά για ενοίκιο το ποσό των 2.000$ το μήνα!

Θα αναρωτηθείς γιατί μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση η τιμή αλλά ρίχνοντας μια ματιά στους χώρους του διαμερίσματος θα καταλάβεις αμέσως τον λόγο.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται σ΄ένα παλιό κτήριο της Νέας Υόρκης, αποτέλεσε το καταφύγιο της διάσημης τραγουδίστριας και το μέρος όπου δημιούργησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην αρχή της καριέρας της. Την περίοδο που ζούσε σε αυτό το μικρό διαμέρισμα, το 2008, η Lady Gaga λάνσαρε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «The Fame».

Φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίος ο τίτλος ούτε για την καριέρα της αλλά -όπως αποδεικνύεται- ούτε και για την πορεία του εν λόγω ακινήτου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ζητά το ποσό των 2.000$ για να παρέχει μόλις λίγα τετραγωνικά σπιτιού με κουζίνα και σαλόνι να βρίσκονται σε ενιαίο χώρο και ένα μικρό υπνοδωμάτιο να χωρίζεται από αυτά με μια ξύλινη πόρτα. Πρόκειται δηλαδή ουσιαστικά για ένα studio μερικών τετραγωνικών που έχει όμως «ιστορία».

Δες και εσύ στη gallery που ακολουθεί το διαμέρισμα της Lady Gaga που φημολογείται πως δεν αξίζει τα χρήματά του, ακόμη κι αν κουβαλάει την «αύρα» της star.