Η Νάντια Μπουλέ μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η Νάντια Μπουλέ μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η πιο όμορφη είδηση της ημέρας.

Ξέρεις ότι είναι Παρασκευή όταν η ημέρα ξεκινάει με μία τόσο χαρούμενη είδηση όσο αυτή που έκανε πριν από μερικά λεπτά η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως είνα έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, και μαζί με εκείνη πλέουμε κι εμείς σε πελάγη ευτυχίας.

Η εγκυμοσύνη είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας, και δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να φέρνεις στον κόσμο μία ψυχή. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήρθε σαν έκπληξη στην ελληνική showbiz και ακόμη μία celebrity προστέθηκε στη λίστα με αυτές που θα γίνουν μανούλες μέσα στο 2021.

Η Νάντια Μπουλέ ανέβασε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία απαθανατίζεται η ίδια με ένα μαύρο φόρεμα και την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η έκφραση τής φυσικά είναι αυτής της απόλυτης χαράς και της έκπληξης και το caption της φωτογραφίας της αναφέρει:

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού!».

Εμείς να της ευχηθούμε να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να έρθει με το καλό το μωράκι της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.