Η κατά μέτωπο επίθεση της Meghan: Κατηγορεί την Kate και την Camilla για τη δυσφήμισή της

Η κατά μέτωπο επίθεση της Meghan: Κατηγορεί την Kate και την Camilla για τη δυσφήμισή της

Το παιχνίδι «χόντρυνε» αρκετά πιστεύουμε!

Και ενώ εμείς διαβάζουμε από την άνεση του καναπέ μας, τα κατορθώματα της Meghan Markle, η οποία πλέον δεν φοβάται τίποτα και εκτοξεύει απειλές εναντίον όσων προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά της, μία νέα ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και καθιστά σαφές ότι το παιχνίδι… «χόντρυνε» αρκετά!

Μετά τις φήμες περί bullying της Meghan σε υπαλλήλους της και την ανακοίνωση του Παλατιού ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες διότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, η Meghan περνά για ακόμη μία φορά στην αντεπίθεση, και όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες, κατηγορεί ανοιχτά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, θεωρεί ότι η Kate Middleton και η Camilla Parker Bowls, είναι οι άνθρωποι που βοήθησαν στη διάδοση ψευδών ειδήσεων γύρω από το άτομό της, ενώ η μπάλα παίρνει και τον Κάρολο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστορία που είχε διαρρεύσει το 2018, όταν η Kate είχε αποχωρήσει κλαίγοντας από την πρόβα του φορέματός της, λίγο πριν τον γάμο της Meghan και του Harry. Ένα περιστατικό που σύμφωνα με τη Meghan, διέδωσε η Kate μέσω του… προσωπικού της, προκειμένου να δημιουργήσει κακή εντύπωση για τη νύφη της!

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery: