House Of Fame: Ο Φοίβος έδωσε ρέστα και το Twitter τον αποθέωσε

House Of Fame: Ο Φοίβος έδωσε ρέστα και το Twitter τον αποθέωσε

Δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τον στιχουργό.

Τον Φοίβο τον ξέρουμε εδώ και αρκετά χρόνια σαν οντότητα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το όνομά του είναι συνώνυμο των επιτυχιών και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου. Έχει γράψει απίστευτα τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά δεν υπάρχει ένα που να μην έχει γίνει επιτυχία.

Μόλις μάθαμε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του House Of Fame χαρήκαμε ιδιαίτερα, καθώς ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήταν πάντα πίσω από τις κάμερες και αν έχεις παρατηρήσει τα δύο πρώτα live θα έχεις παρατηρήσει πως είναι αρκετά χαμηλών τόνων άνθρωπος.

Έχει μεγάλη εμπειρία γύρω από τη μουσική και η θέση του εκεί είναι εντελώς καίρια. Η κριτική που κάνει στα παιδιά είναι πάντα στα πλαίσια του ανεκτού, δεν προσβάλει και προσπαθεί να μη τα φέρνει σε δύσκολη θέση όσο μπορεί. Ένα σκηνικό όμως στο χθεσινό live τον έκανε να γίνει trend στο Twitter στο hashtag του House Of Fame.

Οι τηλεθεατές και οι fans ταυτίστηκαν ιδιαίτερα με τον στιχουργό και την κριτική που έκανε σε έναν διαγωνιζόμενο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν σταμάτησαν να τον σχολιάζουν. Το Τwitter τον αποθέωσε και δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Ήταν εξαιρετικός και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως θα θέλαμε να τον βλέπουμε πιο συχνά μπροστά από τις κάμερες.

Φοίβο, που κρυβόσουν τόσα χρόνια;

Δες μερικά από τα tweets στη gallery που ακολουθεί.