Θυμάσαι τη Σίσσυ Χρηστίδου σε αυτές τις φωτογραφίες πριν από 10 χρόνια;

Θυμάσαι τη Σίσσυ Χρηστίδου σε αυτές τις φωτογραφίες πριν από 10 χρόνια;

Δες πόσο έχει αλλάξει από τότε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας Ελληνίδες παρουσιάστριες. Τη γνωρίζουμε αρκετά χρόνια τώρα, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και εκτός από το Instagram account της κάθε Σαββατοκύριακο τη βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Open και την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

Πόσα ξέρεις όμως για τη Σίσσυ Χρηστίδου; Ας κάνουμε ένα refresh στη μνήμη σου. Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή «Lifestyle», τη σεζόν 2001-2002 στο ίδιο κανάλι, που παρουσίαζε μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha. Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη. Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή, ανέλαβε την παρουσίαση του reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» στην prime time ζώνη του ίδιου σταθμού.

Τη σεζόν 2011-2012 ανέλαβε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο τη νέα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, με τίτλο «Πρωινό ΑΝΤ1», για μία σεζόν. Τον Ιούνιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή της τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Τότε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα!» κάθε Σαββατοκύριακο.

Και αφού σε ταξιδέψαμε για λίγο στον χρόνο και στην καριέρα της, έρχεται η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Θυμάσαι μήπως πώς ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου 10 χρόνια πριν; Το 2011 μοιάζει να είναι ποια πολύ μακριά και μέσα σε αυτά τα χρόνια θα λέγαμε πως η Σίσσυ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Σίγουρα θα δεις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση (είναι λογικό να έχει κάποια παραπάνω κιλά, αλλά πλέον δεν είναι 30 ετών και έχει και δύο παιδιά. Για εμάς ήταν και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα πάντως.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.