Η Όλγα Φαρμάκη ποζάρει με την κόρη της και τρελαίνει το Instagram

Η Όλγα Φαρμάκη ποζάρει με την κόρη της και τρελαίνει το Instagram

Πόσο όμορφη φωτογραφία;

Ήταν κάπου στα τέλη Ιανουαρίου όταν μάθαμε πως η Όλγα Φαρμάκη γέννησε. Η όμορφη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο, και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 35χρονη παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο στο Instagram, και έπειτα απλά δεν χορταίναμε να τη βλέπαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Από τότε που γέννησε έχει κάνει ελάχιστα post και από την κορούλα της έχουμε δει μόνο τα πατουσάκια της. «Η πραγματικότητα είναι ότι με το κινητό δεν τα πηγαίνω καλά. Πόσο μάλλον τώρα, γι’ αυτό σας ευχαριστώ μέσα απ´ την καρδιά μου για τα τόσο όμορφα και γεμάτα αγάπη μηνύματα που μας στείλατε! Η Μαρέττα είναι ευγνώμων», είχε γράψει σε εκείνο το post της.

Σήμερα όμως είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά μαμά και κόρη σε μία υπέροχη φωτογραφία. Η Όλγα Φαρμάκη πόζαρε αγκαλιά με την κορούλα της και έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία της: «Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς. Σαραντίσαμε και πήγαμε στην εκκλησία να πάρουμε ευχούλα».

Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη φορά που τις είδαμε μαζί. Μαμά και κόρη έδειχναν υπέροχες μαζί και η φωτογραφία της σάρωσε σε likes και comments.

Δες τις στη gallery παρακάτω.