Το story του Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες είναι το απόλυτο mood του Σ/Κ

Το story του Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες είναι το απόλυτο mood του Σ/Κ

Νιώθεις κι εσύ μια ταύτιση;

Ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει από το επόμενο καινούργιο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό επεισόδιο, το οποίο όμως μας άφησε με το ενδιαφέρον στο κόκκινο, αφού κόπηκε στο καλύτερο σημείο. Εκεί που η Ασημίνα είπε στη Δρόσω και την Ελένη πως θα φύγει με τον μικρό στο Παρίσι.

Όπως αντιλαμβάνεσαι θα γίνει μεγάλη «ζημιά» ξανά στην ήδη τεταμένη σχέση των τριών αδερφών, όμως ο Κωνσταντής θα είναι εκεί και θα σταθεί στο πλευρό της Δρόσως. Σήμερα όμως δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε τα επεισόδια που ακόμη δεν έχουμε δει, αλλά για να μιλήσουμε γι’ αυτό το story του Γιάννη Κουκουράκη.

Ο Κωνσταντής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account του. Μία από αυτές τις φορές είναι και η σημερινή που έκανε ένα story με το οποίο ταυτιστήκαμε 100%. Δεν έλεγε τίποτα, δεν είχε καν κάποιο λεκτικό στο story πέρα από το hashtag #mood. Όμως ναι, η έκφραση του Κωνσταντή ίσως είναι αυτό που θα λέγαμε #weekendmood.

Τις Κυριακές και ειδικά από το απόγευμα και έπειτα αρχίζουμε και πέφτουμε λίγο γιατί συνειδητοποιούμε πως το Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του και έρχεται ξανά η Δευτέρα. Και μπορεί τη Δευτέρα να έχει Άγριες Μέλισσες, όμως την Κυριακή η έκφρασή μας είναι αυτή ακριβώς που έχει ο Γιάννης Κουκουράκης.