Οι πιο iconic ανακοινώσεις εγκυμοσύνης που είδαμε ποτέ από stars (videos + photos)

Οι πιο iconic ανακοινώσεις εγκυμοσύνης που είδαμε ποτέ από stars (videos + photos)

Το baby boom καλά κρατεί!

Μπορεί ο πρωταγωνιστής της τελευταίας χρονιάς, να είναι αναμφισβήτητα ο Covid-19, αλλά καλώς ή κακώς, καλώς βασικά, έχει έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο, που ακούει στο όνομα... εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή λοιπόν που ξέσπασε η πανδημία, μπορεί από τη μία να μαθαίνουμε αρκετά δυσάρεστα νέα σε καθημερινή βάση, αλλά από την άλλη έχουμε το απίστευτο baby boom που μας δίνει ελπίδα.

Όπως είναι φυσικό, είτε πρόκειται για ξένες είτε για εγχώριες stars, ένας είναι ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζουν όλες να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη τους: Φυσικά το Instagram!

Και μπορεί οι Ελληνίδες stars, να μην έχουν σε τίποτα πλέον να ζηλέψουν αυτές του εξωτερικού, οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε, ότι οι ξένες είναι οι πρώτες διδάξασες αρκετά χρόνια πριν. Από τη Beyoncé μέχρι την Katy Perry, και από την Jessica Alba μέχρι την Kate Hudson, θυμηθήκαμε μερικές από τις ανακοινώσεις που έμειναν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video. Εννοείται ότι έχουμε συμπεριλάβει και τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities.

H Jessica Alba ανακοινώνει την τρίτη της εγκυμοσύνη:






Η Κate Hudson ανακοινώνει επίσης την τρίτη της εγκυμοσύνη: