Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Γιατί δεν θα δώσουν το όνομα Diana στην κόρη τους

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Γιατί δεν θα δώσουν το όνομα Diana στην κόρη τους

Γιατί είναι απίθανο να δοθεί στη μικρή το όνομα Diana.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey ήταν γεμάτη αποκαλύψεις και τα απόνερά της ήδη πλήττουν το Παλάτι.

Η αποκάλυψη του Harry για το πώς επιβίωσε μετά το Megxit ήταν ενδεικτική:

«Έχω τα χρήματα που μου άφησε η μαμά μου και χωρίς αυτά δεν θα είχαμε καταφέρει όλο αυτό. Όσο για το τι θα έλεγε η μαμά μου για όλο αυτό, θα το είχε προβλέψει. Ένιωθα έντονη την παρουσία της σε όλη αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο πρίγκιπας.

Κι επειδή ο 36χρονος Harry και η 39χρονη Meghan θα χαρίσουν μια αδερφούλα στον γιο τους όπως αποκάλυψαν, γεννήθηκε ήδη η ιδέα πως ο μικρή θα λάβει το όνομα της γιαγιάς της.

Είναι όμως πιθανό κάτι τέτοιο; Φαίνεται πως πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό για έναν πολύ σημαντικό λόγο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.



Πρώτα πρώτα, οι Sussexes, έσπασαν ήδη την παράδοση και το πρωτόκολλο που ακολουθούν όλοι οι royals και αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν πριν την γέννησή του. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά στην πρόσφατη royal ιστορία, μιας και η ανακοίνωση γινόταν πάντα μετά τη γέννηση των παιδιών της οικογένειας.

Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση του Megxit κανένας από τους δύο δεν ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει τους τύπους και τις παραδόσεις του Παλατιού.

Γιατί όμως το όνομα Diana, της αδικοχαμένης θλιμμένης πριγκίπισσας, είναι απίθανο να δοθεί;.